L’ actor Javi Martín confessa que el va frenar per no suicidar-se

L’actor i presentador Javi Martín portava una vida «completament feliç i normal» quan fa deu anys va començar a patir un trastorn bipolar.
«Vaig començar a veure les coses d’una manera distorsionada, com en un món paral·lel, però estava ficat en la malaltia i em va costar saber el que tenia». Així, va passar d’un estat en el qual vivia amb energia, a un altre depressiu en el qual patia fins al punt de voler suïcidar-se.

«Tenia el dimoni a casa perquè viu en un pis amb terrassa en una setena planta. El meu cap em deia ‘tira’t, tira’t, tira’t’. El dolor és tan profund i creus que mai podràs eixir del pou de foscor i vaig arribar a un límit», ha explicat.

Afortunadament, els seus propis pensaments li van frenar: «Em vaig imaginar que em tirava, que algun veí telefonaria a l’ambulància, al meu marit i li dirien que m’havia llevat la vida. El que em va frenar va ser imaginar-me la cara del meu marit de terror».

«Pagava 70 euros de psicòloga i 100 de psiquiatra la setmana, alguna cosa que no tothom pot permetre’s».
Javi Martín va demanar la implicació de la classe política en la lluita contra els problemes de salut mental, «aqueixes persones necessiten ajuda, psicològica i psiquiàtrica», i va remarcar que «la gent no els poden pagar» als psicòlegs i psiquiatres que poden necessitar.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *